Geräte und Zubehör
Tomatenrijst
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
8 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
200 g tomaten uit blikverse tomaten gehalveerd200 g
-
olijfolie50 g
-
langkorrelige rijst (niet voorgekookt)400 g
-
zout2 tl
-
water1200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4 g
Brennwert
1009 kJ /
241 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1.6 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Groentensaus voor pasta
40 Min
Kaascrackers
2 Std. 30 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Gerookte zalm sneetjes
Keine Bewertungen
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 Std.
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min