Geräte und Zubehör
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
40 stuks
Zutaten
-
kerstomaten (Ø 3 cm)40
-
lucht gedroogd gezouten ham in sneetjes (bv. Prosciutto)80 g
-
verse geitenkaas120 g
-
ricotta120 g
-
fijn zout¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1 g
Brennwert
78 kJ /
19 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Feesttafel
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Keine Bewertungen
Rijstsalade
1 Std.
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Mousse van tonijn
10 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Mousse van ham
10 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Forelmousse
5 Min