
Geräte und Zubehör
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
40 stuks
Zutaten
-
kerstomaten (Ø 3 cm)40
-
lucht gedroogd gezouten ham in sneetjes (bv. Prosciutto)80 g
-
verse geitenkaas120 g
-
ricotta120 g
-
fijn zout¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
19 kcal /
78 kJ
Eiweiß
1 g
Fett
1 g
Kohlenhydrate
1 g
Ballaststoffe
0.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux

Feesttafel
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bearnaisesaus
15 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Groene pepersaus
20 Min
Veen- en vlierbessen punch
Keine Bewertungen
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Viscurry
35 Min
Mousse van tonijn
10 Min
Pastasalade met groenten
1 Std.