Geräte und Zubehör
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
40 stuks
Zutaten
-
kerstomaten (Ø 3 cm)40
-
lucht gedroogd gezouten ham in sneetjes (bv. Prosciutto)80 g
-
verse geitenkaas120 g
-
ricotta120 g
-
fijn zout¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1 g
Brennwert
78 kJ /
19 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Feesttafel
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Asperges en prosciutto cannoli
Keine Bewertungen
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Mousse van ham
10 Min
Forelmousse
5 Min
Canapé met ei
10 Min
Detoxsapje “Gave huid”
10 Min