Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 750 g water
- 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap, vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiweiß
- 44 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 59 g
- Ballaststoffe
- 7.1 g
Alternative Rezepte
Hollandaisesaus
15 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Brak ocen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen
Bearnaisesaus
15 min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min