Geräte und Zubehör
Forel met hollandaisesaus
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
2 porties
Zutaten
-
water750 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)350 g
-
zout1 ½ tl
-
groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)350 g
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd2
-
citroenen (inclusief citroen voor het serveren)2
Hollandaisesaus
-
boter in stukken100 g
-
eierdooiers4
-
witte wijn50 g
-
citroensap vers geperst10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
44 g
Brennwert
3694 kJ /
882 kcal
Fett
59 g
Ballaststoffe
7.1 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Sangria
10 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Eekhoorntjesbrood zout
5 Min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.