Geräte und Zubehör
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Zubereitung 15 Min
Gesamt 8 Std. 45 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
89 mg
Eiweiß
33 g
Brennwert
2505 kJ /
598 kcal
Fett
48 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan pudding
15 Min
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
200-300 g ui glaceren
Keine Bewertungen
Soja yoghurt
12 Std. 15 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Yoghurt met appel en bosbessen
12 Std. 40 Min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Keine Bewertungen