Geräte und Zubehör
Pesto met basilicum
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
4 portie
Zutaten
-
blaadjes verse basilicum15 g
-
Parmezaanse kaas in stukjes (2-3 cm)80 g
-
teentje knoflook1
-
pijnboompitten50 g
-
olijfolie100 gram
-
zout½ theelepel
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
1574 kJ /
376 kcal
Fett
38 g
Ballaststoffe
1.1 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Perzik- en Amandelijs
Keine Bewertungen
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Pompoen baba ganoush
35 Min
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Keine Bewertungen
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 Std. 20 Min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.
Aalsterse Vlaai
1 Std.