
Geräte und Zubehör
Steak tartaar
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (optional)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
160 kcal /
670 kJ
Eiweiß
21.3 g
Fett
5.8 g
Kohlenhydrate
5.7 g
Ballaststoffe
1.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Lekker en licht
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Gegratineerde coquilles
25 Min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Alpengratin
50 Min
Heerlijke herfstdressing
Keine Bewertungen
Vitello tonnato
13 Std.
Bearnaisesaus
15 Min
Mayonaise
5 Min