Geräte und Zubehör
Bessenmousse
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7 g
Brennwert
1432 kJ /
342 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
1.7 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vruchtensaus (coulis)
10 Min
Geflambeerde uientaart
Keine Bewertungen
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Bessenschuim
10 Min