Geräte und Zubehör
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
ui50 g
-
prei in ringetjes gesneden80 g
-
wortel in schijfjes gesneden50 g
-
knoflookteentjes3
-
rode paprika in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
gehakte tomaten, uit blik150 g
-
kalkoenborstfilet, zonder vel in stukken gesneden (4 cm)700 g
-
currypoeder1 tl
-
Provençaalse kruiden, gedroogd1 tl
-
witte wijn50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst240 g
-
zout8 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
1681.7 mg
Eiweiß
174.8 g
Brennwert
10590 kJ /
2531.1 kcal
Fett
91.5 g
Ballaststoffe
9.6 g
gesättigte Fettsäuren
19.4 g
Kohlenhydrate
229.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort food
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Keine Bewertungen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Keine Bewertungen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Vanille Yoghurt
Keine Bewertungen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min