Geräte und Zubehör
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portie
Zutaten
Champignonsaus
-
peterselie, vers alleen bladeren20 g
-
uien gehalveerd120 g
-
olie20 g
-
400 g verse champignons, gesnedenpaddenstoel, bruin, vers gesneden400 g
-
water100 g
-
zure room200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagravy (vleesjus)40 g
-
citroensap1 tl
-
zout plus extra om op smaak te brengen½ theelepel
-
peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen3 snuifje
-
olie om te bakken2 el
-
varkenshaasje600 - 800 g
-
witte langkorrelige rijst350 g
Varkensfilet en montage
-
water650 g
-
olie1 eetlepel
-
zout plus extra voor kruiden1 ½ theelepel
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1416.3 mg
Eiweiß
47.6 g
Brennwert
4067.1 kJ /
972.1 kcal
Fett
50.8 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
21.8 g
Kohlenhydrate
81.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min
Knapperig brood
Keine Bewertungen
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 Std. 20 Min
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
Tomatensoep met Burrata
35 Min