Geräte und Zubehör
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
2 portie
Zutaten
-
extra vergine olijfolie20 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)200 - 250 g
-
witte wijn60 g
-
olijfolie20 g
-
ui in stukjes (2-3 cm)75 g
-
teentje knoflook½ - 1
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
groene paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
paprikapoeder½ - 1 volle theelepel
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
witte kortkorrelige rijst150 g
-
water200 g
-
zout½ tl
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
741 kcal /
3102 kJ
Eiweiß
30.6 g
Fett
34.9 g
Kohlenhydrate
68.5 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Natrium
1442.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 Min
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Zalm met rijst en champignons
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Butter Chicken
Keine Bewertungen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen