Geräte und Zubehör
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
574.2 kJ /
137.2 kcal
Fett
9.8 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Zalmtartaar
10 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min