Geräte und Zubehör
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
574.2 kJ /
137.2 kcal
Fett
9.8 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Vijgenmosterd
25 Min
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Sojabolognese
40 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Vislasagne met courgette
1 Std.
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min