
Kompatible Versionen
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g) koud
- water te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
- 300 g knolselder in stukken (2 cm)
- 300 g wortelen in stukken (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% V.G.
- 20 g mayonaise
- 10 g vers geperst citroensap
- 10 g honing
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
Schotse eieren
- 50 g sjalot gehalveerd
- 2 takjes verse peterselie enkel de bladeren
- 600 g rundsvlees ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)
- 2 ei, medium (53-63 g)
- 15 g mosterd
- 70 g paneermeel
- 1 ½ tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 20 g bloem om te bestrooien
- 1500 g frituurolie
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 462 kcal / 1933 kJ
- Eiweiß
- 32.8 g
- Fett
- 26 g
- Kohlenhydrate
- 24.8 g
- Ballaststoffe
- 3.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5.7 g
- Natrium
- 742 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Lemon curd
20 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min