Kompatible Versionen
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
- 300 g knolselder, in stukken (2 cm)
- 300 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% V.G.
- 20 g mayonaise
- 10 g vers geperst citroensap
- 10 g honing
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
Schotse eieren
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g rundsvlees, ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)
- 2 ei, medium (53-63 g)
- 15 g mosterd
- 70 g paneermeel
- 1 ½ tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 20 g bloem, om te bestrooien
- 1500 g frituurolie
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiweiß
- 32.8 g
- Kohlenhydrate
- 24.8 g
- Fett
- 26 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5.7 g
- Ballaststoffe
- 3.3 g
- Natrium
- 742 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Salade van gehakte groenten
10 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 min
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 min
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 godz.
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 godz. 35 min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.