Geräte und Zubehör
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
13 g
Brennwert
1685 kJ /
403 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
3.2 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kleine aspergeflans
55 Min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 Std. 15 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Veen- en vlierbessen punch
Keine Bewertungen
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Hollandaisesaus
15 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min