Geräte und Zubehör
Venkelsapje
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 glazen
Zutaten
-
peren (ong. 200 g), in stukken2
-
venkelknol (ong. 120 g), in stukken1
-
appelsap400 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
water200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Eiweiß
1 g
Brennwert
241 kJ /
58 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
1.4 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vitamine boost
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Coconut Dream
10 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Aardbeienmojito
10 Min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Groene bron
10 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Detoxsapje “Gave huid”
10 Min
Detoxsapje met appel en peer
10 Min