Geräte und Zubehör
Venkelsapje
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 glazen
Zutaten
-
peren (ong. 200 g), in stukken2
-
venkelknol (ong. 120 g), in stukken1
-
appelsap400 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
water200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Eiweiß
1 g
Brennwert
241 kJ /
58 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
1.4 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vitamine boost
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Yoghurt met appel en bosbessen
12 Std. 40 Min
Pompoen baba ganoush
35 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Antioxidantenboost
10 Min
Slasapje
Keine Bewertungen
Vastensoep
30 Min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Groene bron
10 Min
Havermoutpap met vers fruit
15 Min