Geräte und Zubehör
Krokant gebraad met moutbiersaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
6 portie
Zutaten
-
uien gehalveerd200 g
-
teentje knoflook1
-
knolselder in stukjes (2-3 cm)100 g
-
boter in stukken40 g
-
water900 g
-
bier moutbier500 g
-
2 blokjes vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)1600 g
-
aardappelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
karwijzaad (optional)1 - 2 tl
-
cacaopoeder (optional)1 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
56 g
Brennwert
2388 kJ /
570 kcal
Fett
30 g
Ballaststoffe
2.4 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Snackflix Board
Keine Bewertungen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Risottata met kip en champignons
40 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen