Geräte und Zubehör
Krokant gebraad met moutbiersaus
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
6 portie
Zutaten
-
uien gehalveerd200 g
-
teentje knoflook1
-
knolselder in stukjes (2-3 cm)100 g
-
boter in stukken40 g
-
water900 g
-
bier moutbier500 g
-
vleesbouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)1600 g
-
aardappelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
karwijzaad (optional)1 - 2 tl
-
cacaopoeder (optional)1 tl
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
570 kcal /
2388 kJ
Eiweiß
56 g
Fett
30 g
Kohlenhydrate
17 g
Ballaststoffe
2.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Oesterzwam Soep
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Pompoen Chai Latte
Keine Bewertungen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
Keine Bewertungen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Veggie regenboog pizza
Keine Bewertungen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Pierogi met vlees
1 Std.
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Keine Bewertungen