Geräte und Zubehör
Keftedes (gehaktballen)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optional)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30 g
Brennwert
1396 kJ /
334 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Tandoori kip wraps
50 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Bananenbrood
1 Std. 50 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min