Geräte und Zubehör
Keftedes (gehaktballen)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optional)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30 g
Brennwert
1396 kJ /
334 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Mediterraans Rozemarijnbrood
Nessuna valutazione
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nessuna valutazione
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Aziatische komkommersalade
Nessuna valutazione
Kimchi mac&cheese
50min
Chorizo Quiche
2h 30min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Sushi donuts
50min
Miso Udon Noedels
20min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nessuna valutazione
Bananenbrood
1h 50min