Geräte und Zubehör
Keftedes (gehaktballen)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optional)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30 g
Brennwert
1396 kJ /
334 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Speltbrood
Keine Bewertungen
Nasi Goreng
40 Min
Tumis Buncis
Keine Bewertungen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Rode bieten smoothie bowl
10 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min