Geräte und Zubehör
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonengroene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (optional)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
612 mg
Eiweiß
16.8 g
Brennwert
1897.6 kJ /
453.6 kcal
Fett
7.8 g
Ballaststoffe
14 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
87.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Risottata
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Pompoen Chai Latte
20 Min
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Koken van parelspeltgraan
Keine Bewertungen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen