Geräte und Zubehör
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
groene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (optional)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
453.6 kcal /
1897.6 kJ
Eiweiß
16.8 g
Fett
7.8 g
Kohlenhydrate
87.6 g
Ballaststoffe
14 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Natrium
612 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Risottata
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lolly's met aardbeien
Keine Bewertungen
Vegan Bolognese
Keine Bewertungen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Keine Bewertungen
Butter Chicken
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
35 Min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Gestoomde Chinese groenten
30 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Keine Bewertungen
Balletjes in tomatensaus
Keine Bewertungen
Pasta met crème van pistache
30 Min