Geräte und Zubehör
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Vis en marinade
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
5 g geraspte limoenschilverse kaffir limoenbladeren4
-
vers citroengras in stukken (± 3 cm)20 g
-
2 el gele curry pastarode curry pasta2 el
-
kokosroom50 g
-
roodbaarsfilet of kabeljauwfilet, met vel, in 4 stukken gesneden800 - 1000 g
Salade
-
limoen in vieren gesneden1
-
agavesiroop40 g
-
zout1 tl
-
bindsla of Romeinse sla in stukken (± 1 cm)200 g
-
komkommer in plakjes (± 3 mm)100 g
-
verse chilipepers in plakjes (3 mm)2
-
kerstomaten gehalveerd100 g
-
koriander in stukjes (± 2 cm)10 g
-
vers citroengras alleen het wit, in diagonale plakjes (± 2 mm)10 g
Afwerking
-
verse chilipeper (optional) in plakjes (2 mm)1
-
limoen in plakjes (2 mm)1
-
koriander in stukken (± 2 cm)10 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
763.2 mg
Eiweiß
48 g
Brennwert
1753.8 kJ /
419.2 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
6.4 g
gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
27.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vis
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Keine Bewertungen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min