Geräte und Zubehör
Japanse stijl yaki udon met gehakt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in stukken (2 mm)10 g
-
sojasaus40 g
-
suiker20 g
-
rijstazijn1 el
-
sesamolie60 g
-
rode uien in stukken (0,5 cm)50 g
-
gehakt vlees (bv. varkensvlees, rundvlees, kip, kalkoen...)400 g
-
oestersaus20 g
-
paksoi in stukken (2-3 cm)200 g
-
rode paprika's in staafjes (± 5 x 1 cm)150 g
-
zout½ tl
-
verse udon noedels400 - 460 g
-
lente-uien in stukken (2 mm)20 g
-
geroosterd sesamzaad20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1348 mg
Eiweiß
23.7 g
Brennwert
2694.8 kJ /
644.1 kcal
Fett
37.8 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
10.1 g
Kohlenhydrate
49.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Bibimbap burrito
45min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Gebakken buns
Pas d’évaluation
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Pas d’évaluation
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Miso Udon Noedels
20min