Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten

Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten

5.0 1 Bewertung
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
4 porties

Zutaten

  • rode ui (ongeveer 90 g), in helften gesneden
    ½
  • verse bladpeterselie alleen de blaadjes
    2 takjes
  • ciderazijn
    2 tl
  • extra vergine olijfolie
    100 g
  • citroensap (ongeveer 1 citroen)
    40 g
  • verse basilicumbladeren (ongeveer 10 g)
    8 takjes
  • amandelvlokken
    25 g
  • zout naar smaak
    ¼ tl
  • knoflookteentje
    1
  • water
    500 g
  • zoete aardappelen geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)
    500 g
  • gemalen zwarte peper naar smaak
    1 - 2 snuifjes
  • gemalen komijn
    1 tl
  • witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
    400 g
  • rucola
    60 g

Nährwerte pro 1 portie

Brennwert 434.3 kcal / 1824 kJ
Eiweiß 8.8 g
Fett 30.2 g
Kohlenhydrate 27.8 g
Ballaststoffe 8.8 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen