Kompatible Versionen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ rode ui, (ongeveer 90 g), in helften gesneden
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 2 tl ciderazijn
- 100 g extra vergine olijfolie
- 40 g citroensap, (ongeveer 1 citroen)
- 8 takjes verse basilicumbladeren, (ongeveer 10 g)
- 25 g amandelvlokken
- ¼ tl zout, naar smaak
- 1 knoflookteentje
- 500 g water
- 500 g zoete aardappelen, geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 400 g witte kikkererwten, uit blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 60 g rucola
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Eiweiß
- 8.8 g
- Kohlenhydrate
- 27.8 g
- Fett
- 30.2 g
- Ballaststoffe
- 8.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Bloemkoolrijst poke bowl
Keine Bewertungen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Zomerse pastasalade
30min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Zoet ontbijtbrood
1 Std. 30 Min
Stoofgerecht met tofu
30min