Geräte und Zubehör
Prei en Kaas Taart
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
8 stuk
Zutaten
-
bloem180 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes (2 cm), plus extra voor het invetten80 g
-
zout1 tl
-
water60 g
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
prei in stukken gesneden (2 cm)300 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
melk150 g
-
eieren3
-
nootmuskaat, gemalen2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
11 g
Brennwert
1443 kJ /
345 kcal
Fett
26 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
1 Std. 55 Min