
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm) (optional)
- 120 g gemengde noten bv. pistaches, pijnboompitten en amandelen
- ½ tl kaneel
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen gember
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl gedroogd gemalen kurkuma
- 700 g bloemkool in roosjes (3 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 4 lente-uitjes in vier gesneden
- 8 takjes verse bladpeterselie alleen de blaadjes
- 8 takjes koriander alleen de blaadjes
- 200 g verse champignons in schijfjes
- 30 g witte wijn
- 500 g water
- 300 g zoete aardappelen in stukken (1-2 cm)
- 50 g krenten (facultatief)
- 80 g verse babyspinazie grof gehakt
- 12 gedroogde abrikozen, ontpit in reepjes
- ½ tl fijn zout naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper naar believen
- 30 g extra vergine olijfolie (optioneel)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 409 kcal / 1721 kJ
- Eiweiß
- 19.3 g
- Fett
- 22.3 g
- Kohlenhydrate
- 27.7 g
- Ballaststoffe
- 12.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Koolsla
10 min
Rode bietensalade
10 min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 h
Quinoa salade met knapperige groenten
30 min
Zweedse worteltaart
2 h
Snelle regenboogsalade
10 min
Hummus van rode biet
10 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min
Fideuá van groenten
40 min