Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten

Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten

4.4 18 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties

Zutaten

  • Parmezaanse kaas (optional) in blokjes (3 cm)
    50 g
  • gemengde noten bv. pistaches, pijnboompitten en amandelen
    120 g
  • kaneel
    ½ tl
  • gemalen komijn
    ½ tl
  • gemalen gember
    ½ tl
  • gemalen koriander
    ½ tl
  • gedroogd gemalen kurkuma
    ½ tl
  • bloemkool in roosjes (3 cm)
    700 g
  • teentjes knoflook
    2
  • lente-uitjes in vier gesneden
    4
  • verse bladpeterselie alleen de blaadjes
    8 takjes
  • koriander alleen de blaadjes
    8 takjes
  • verse champignons in schijfjes
    200 g
  • witte wijn
    30 g
  • water
    500 g
  • zoete aardappelen in stukken (1-2 cm)
    300 g
  • krenten (facultatief)
    50 g
  • verse babyspinazie grof gehakt
    80 g
  • gedroogde abrikozen, ontpit in reepjes
    12
  • fijn zout naar believen
    ½ tl
  • vers gemalen zwarte peper naar believen
    ½ tl
  • extra vergine olijfolie (optioneel)
    30 g

Nährwerte pro 1 portie

Brennwert 409 kcal / 1721 kJ
Eiweiß 19.3 g
Fett 22.3 g
Kohlenhydrate 27.7 g
Ballaststoffe 12.5 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen