Geräte und Zubehör
Balsamicozalm met courgettenoedels
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn70 g
-
witte wijn80 g
-
honing80 g
-
Dijon mosterd20 g
-
verse rozemarijn alleen de blaadjes1 el
-
teentje knoflook1
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (150 g elk)verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)4
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
courgettes geheel500 g
-
citroensap, vers geperst1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
33 g
Brennwert
1837 kJ /
439 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
1.7 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Power Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Beef laab
1 Std. 5 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Viscurry
35 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Kip met amandelen
25 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min