Geräte und Zubehör
Chili non Carne
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui (ong. 70 g), gehalveerd1
-
tofu uitgelekt200 g
-
olijfolie30 g
-
donkere sojasaus25 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (ong. 1,5 cm)600 g
-
water300 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree70 g
-
zout2 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
suiker1 tl
-
komijn, gemalen½ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
paprika, rode in blokjes (ong. 2 cm)250 g
-
pure chocolade, 70% cacao (veganistisch), in stukken gebroken20 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na uitlekken)255 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
21 g
Brennwert
1785 kJ /
426 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
13.4 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go vegan!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Zoetzure tempé
50 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Chilli con carne
35 Min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Boekweit met champignons
25 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Snelle Thaise kipcurry
40 Min