Geräte und Zubehör
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
8 porties
Zutaten
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
333.4 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
565.1 kJ /
135.1 kcal
Fett
7.2 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Zomerse pastasalade
30 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Citroenslush met champagne
10 Min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Borscht
50 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 Min