Geräte und Zubehör
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
8 porties
Zutaten
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
333.4 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
565.1 kJ /
135.1 kcal
Fett
7.2 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Groene smoothie
10 Min
Rode bietensap
10 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Groene bron
10 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min