Geräte und Zubehör
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
8 porties
Zutaten
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
333.4 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
565.1 kJ /
135.1 kcal
Fett
7.2 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Koolsla
10 Min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 Min
Snelle regenboogsalade
10 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Rode kool cups met kip
25 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Zachte graanrepen
1 Std.