Geräte und Zubehör
Zalmburgers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
4 stuks
Zutaten
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
16 g
Brennwert
853 kJ /
204 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
0.7 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3 Std. 50 Min
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Oranje gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Mango mojito
15 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min