Geräte und Zubehör
Zalmburgers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
4 stuks
Zutaten
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
16 g
Brennwert
853 kJ /
204 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
0.7 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Amaretti van abrikoos
40 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min