Geräte und Zubehör
Zalmburgers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
4 stuks
Zutaten
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
16 g
Brennwert
853 kJ /
204 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
0.7 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Worstmummies
Keine Bewertungen
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Knapperige chocolade stokjes
55 Min
Indische kippenburger
4 Std.
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min