Geräte und Zubehör
Kikkererwtensoep met spinazie
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
8 porties
Zutaten
-
verse spinaziebladeren roughly chopped as needed300 g
-
gedroogde kikkererwten100 g
-
water800 g
-
zout1 tl
-
uien cut in pieces (3 cm)200 g
-
olijfolie30 g
-
wortelen cut in pieces (3 cm)250 g
-
teentjes knoflook3
-
rapen (optional) cut in pieces (3 cm)100 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4 g
Brennwert
408 kJ /
98 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
3.9 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Hongaarse champignonsoep
30min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Nessuna valutazione
Linzenbrood
1h 55min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Harde pistachekoekjes
45min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nessuna valutazione
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Moussaka met linzen
2h 20min