Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 tl sinaasappelzeste
- 100 g sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)
- 30 g honing
- ¼ tl wasabipasta, kant en klaar, naar smaak (optional)
- 10 - 12 takjes verse kruiden, enkel de blaadjes (bv. peterselie, dille, koriander)
- 400 g vers zalmfilet, ontveld, zonder graten (ong. 4 filets)
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, plus extra naar smaak
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 500 g groene asperges, afgesneden (zie tip)
- 160 g prei, enkel het witte deel, in vier gesneden (ong. 160 g)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 20 g boter
-
300
g boekweitkorrel
oder 300 g jasmijnrijst - 100 g droge witte wijn
- 750 g water
-
2
el groentebouillon
oder 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 40 g citroensap (ong. 1 citroen)
- 100 g cashewnoten, geroosterd, ongezout (optional)
-
30
g pompoenpitten
oder 30 g zonnebloempitten - 50 g geitenkaas, verkruimeld (optioneel)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 4171 kJ / 993 kcal
- Eiweiß
- 63.7 g
- Kohlenhydrate
- 65.5 g
- Fett
- 51.9 g
- Ballaststoffe
- 8.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Pruimenjam
Keine Bewertungen
Pavlova-toren met gemengde bessen
Keine Bewertungen
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Zachte graanrepen
1h
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Kabeljauw met citrusboter
50 Min