Geräte und Zubehör
Geroerbakte groenten
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 porties
Zutaten
-
knoflookteentje10 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
paksoi of andere groene groente, in reepjes gesneden (zie tip)300 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
151 kJ /
36 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
1.3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Snelle kaassoufflés
45 Min
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Sinaasappel-currydressing
10 Min
Ratatouille
40 Min
Uiensoep
1 Std.
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Garnituur van courgette
30 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min