Geräte und Zubehör
Geroerbakte groenten
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 porties
Zutaten
-
knoflookteentje10 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
paksoi of andere groene groente, in reepjes gesneden (zie tip)300 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
151 kJ /
36 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
1.3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cashew cheddarkaas
Keine Bewertungen
Komkommersalade met dille
10 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Geel gekleurde eieren
55 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Garnituur van courgette
30 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Champignons of zwammen met look
20 Min