Geräte und Zubehör
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
1480 kJ /
354 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
5.3 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Gerookte zalm sneetjes
Keine Bewertungen
Kerst stol
2 Std. 20 Min
Snelle chocolade amandel fudge
Keine Bewertungen
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Quinoakoekjes
1 Std.
Indiase groentencurry
50 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Koolsla
10 Min
Appelmoes
20 Min