Geräte und Zubehör
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
1480 kJ /
354 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
5.3 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nessuna valutazione
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nessuna valutazione
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Zalmsoufflé
1h
Varkenshaasje in papillot
1h
Omelet van eiwit
35min
Amandelpasta
1h 10min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Garnituur van courgette
30min