
Geräte und Zubehör
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
amandelvlokken geroosterd50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
354 kcal /
1480 kJ
Eiweiß
5 g
Fett
25 g
Kohlenhydrate
25 g
Ballaststoffe
5.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Geraspte Wortelsalade
10 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Proteïnepudding
6 Std. 35 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Rode bietensap
10 Min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min
Vruchtensaus (coulis)
10 Min