Geräte und Zubehör
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
1480 kJ /
354 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
5.3 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Roomboterglazuur
5 Min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Skelethoofden
5 Std.
Zalm en venkel risotto
25 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Garnituur van courgette
30 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min