Geräte und Zubehör
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Zubereitung 25 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12.8 g
Brennwert
2076.8 kJ /
497 kcal
Fett
16.2 g
Ballaststoffe
12.7 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Speltbrood
Keine Bewertungen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1 Std. 15 Min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Tomatenrijst
30 Min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 Min
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min