Geräte und Zubehör
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Zubereitung 25 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12.8 g
Brennwert
2076.8 kJ /
497 kcal
Fett
16.2 g
Ballaststoffe
12.7 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Vegan boter
Keine Bewertungen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Poedersuiker
5 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Dim sum 'Sieuw mai'
Keine Bewertungen
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.