Geräte und Zubehör
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Zubereitung 25 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12.8 g
Brennwert
2076.8 kJ /
497 kcal
Fett
16.2 g
Ballaststoffe
12.7 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Karamelpoeder
1 Std.
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 Std. 20 Min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Koolsla
10 Min