Geräte und Zubehör
Champignontaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
bladerdeeg uitgerold (1-2 mm)200 g
-
mozzarella50 g
-
peterselie enkel de blaadjes10 takjes
-
olijfolie30 g
-
teentjes knoflook2
-
verse champignons in vier gesneden400 g
-
zout1 tl
-
porto30 g
-
kaas in stukken (bv. Gruyère, Gouda etc.)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
1243 kJ /
297 kcal
Fett
20.9 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 Std. 35 Min
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Paella met kidneybonen
55 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min