Geräte und Zubehör
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17 g
Brennwert
1991 kJ /
477 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
8.4 g
Kohlenhydrate
82 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Keine Bewertungen
Rijstsalade
1 Std.
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Detoxsapje “Gave huid”
10 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Kip garam masala
50 Min