Geräte und Zubehör
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17 g
Brennwert
1991 kJ /
477 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
8.4 g
Kohlenhydrate
82 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Linzensoep met spinazie
50 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Paksoi en ham rijst
40 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Chai-theepoeder
15 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Gemarineerde paprika's
55 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Rijst met groentemix
55 Min