Geräte und Zubehör
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)800 g
-
wortelen in stukken (4 cm)700 g
-
groene erwten (vers of diepvries)250 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten30 g
-
eieren2
-
eierdooiers2
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Béchamelsaus
-
boter in stukken40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
verse peterselie fijngehakt, als afwerking½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
742.5 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Fett
15.4 g
Ballaststoffe
8.6 g
gesättigte Fettsäuren
8.6 g
Kohlenhydrate
50.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flexitarische smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Warme chocolademelk
10 Min
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1 Std. 30 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Gekookte eieren
20 Min
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min