Geräte und Zubehör
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)800 g
-
wortelen in stukken (4 cm)700 g
-
groene erwten (vers of diepvries)250 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten30 g
-
eieren2
-
eierdooiers2
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Béchamelsaus
-
boter in stukken40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
verse peterselie fijngehakt, als afwerking½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
742.5 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Fett
15.4 g
Ballaststoffe
8.6 g
gesättigte Fettsäuren
8.6 g
Kohlenhydrate
50.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flexitarische smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 Min
Hartenbroodjes
1 Std.
Energiesmoothie
10 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.