Geräte und Zubehör
Vichyssoise met pasta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
prei in stukken gesneden (5 cm)400 g
-
sjalotten doormidden gesneden50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)70 g
-
groentenbouillon550 g
-
witte peper, gemalen½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3 cm)180 g
-
witte wijn50 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
korte pasta, gedroogd bijvoorbeeld daterini150 g
-
verse peterselie1 takje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
242.6 mg
Eiweiß
32.2 g
Brennwert
7238.8 kJ /
1730.1 kcal
Fett
89.4 g
Ballaststoffe
16.5 g
gesättigte Fettsäuren
54.3 g
Kohlenhydrate
206.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Verwarmende gerechten
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen
Vegan boter
Keine Bewertungen
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Chilli con carne
35 Min
Gevulde veggieslakken
45 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min