Geräte und Zubehör
Hartige taart met savooiekool
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
12 stuks
Zutaten
-
boter om in te vetten
-
amandelen20 g
-
feta kaas in stukken200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse rozemarijn enkel de bladeren1 - 2 stengels
-
verse tijm enkel de bladeren6 stengels
-
ricotta250 g
-
crème fraîche200 g
-
eieren6
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
uien gehalveerd2
-
savooiekool in stukken400 g
-
amandelschilfers5 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
12 g
Brennwert
990 kJ /
237 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
1.3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low Carb recepten
13 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Russische salade
Keine Bewertungen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Aardappelsoep met curry
35 Min
Brood van gierstmeel
2 Std. 35 Min