
Geräte und Zubehör
Hartige taart met savooiekool
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
12 stuks
Zutaten
-
boter om in te vetten
-
amandelen20 g
-
feta kaas in stukken200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse rozemarijn enkel de bladeren1 - 2 stengels
-
verse tijm enkel de bladeren6 stengels
-
ricotta250 g
-
crème fraîche200 g
-
eieren6
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
uien gehalveerd2
-
savooiekool in stukken400 g
-
amandelschilfers5 el
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
237 kcal /
990 kJ
Eiweiß
12 g
Fett
20 g
Kohlenhydrate
2 g
Ballaststoffe
1.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Low Carb recepten
13 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Aardappelsoep met curry
35 Min
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Rucola taart
Keine Bewertungen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Roze roerei
15 Min
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min