Geräte und Zubehör
Frisse koolsalade
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
15 portie
Zutaten
-
rode kool in stukken gesneden115 g
-
groene kool in stukken gesneden225 g
-
wortelen30 g
-
rode paprika60 g
-
groene paprika60 g
-
mayonaise85 g
-
mosterd30 g
-
ciderazijn30 g
-
suiker2 el
-
selderij zaad1 tl
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
139.7 mg
Eiweiß
0.5 g
Brennwert
247.4 kJ /
59.1 kcal
Fett
4.6 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zomer BBQ
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 Min
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Nasi Goreng
40 Min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min