Geräte und Zubehör
Koken van jasmijnrijst
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
jasmijnrijst200 - 400 g
-
water300 - 580 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
331.3 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Fett
3.5 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
53.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rijstkoker modus
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Oost-Europese brunch
Brak ocen
Gestoomde rijst
25 min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 godz. 45 min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Brak ocen
Koken van basmatirijst
35 min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
400-500 g ui karameliseren
50 min
Gekruide noten
45 min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 godz. 10 min