Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gehaktballetjes
- 1 teentje knoflook
- 250 g gehakt vlees (mix van varkens- en rundvlees)
- 1 ei
- 35 g paneermeel
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
Uiensoep en afwerking
- 180 g rode uien, gehalveerd
- 40 g olie
- 50 g tomatenpuree
- 1000 g water
-
2
volle tl vleesbouillonpasta
oder 2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l) - 1 snuifje gemalen peper
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 25 g rode porto
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiweiß
- 16 g
- Kohlenhydrate
- 12 g
- Fett
- 22 g
- Ballaststoffe
- 1.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Uiensoep
1h
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5 min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10 min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Gemarineerde paprika's
Keine Bewertungen
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min