Geräte und Zubehör
Rode uiensoep met gehaktballen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
Gehaktballetjes
-
teentje knoflook1
-
gehakt vlees (mix van varkens- en rundvlees)250 g
-
ei1
-
paneermeel35 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
Uiensoep en afwerking
-
rode uien gehalveerd180 g
-
olie40 g
-
tomatenpuree50 g
-
water1000 g
-
2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 volle tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
rode porto25 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
16 g
Brennwert
1318 kJ /
315 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
1.7 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low Carb recepten
13 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zeevruchtensoep
30 Min
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Komkommersalade met dille
10 Min
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Sapje van rucola en waterkers
Keine Bewertungen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 Min
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Sacher taart
3 Std.
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min