Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 120 g olijfolie
- 500 g ui, in vieren gesneden
- 8 teentjes knoflook
- 1300 g rundergehakt, in stukken (3 cm)
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 100 g water
- 50 g tomatenpuree
- 2 tl suiker
- 3 tl zout
- 2 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gerookt paprikapoeder
- 2 ½ el gedroogde oregano
- 1 ½ tl gemalen komijn
- 1 - 2 tl gemalen cayennepeper, naar smaak
- 4 gedroogde laurierbladeren
- 4 kruidnagels
- 1600 g kidneybonen, uit blik (4 blikken van 400 elk)
- 60 g donkere chocolade, in stukken (1 cm)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1949 kJ / 465 kcal
- Eiweiß
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 27 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9 g
- Ballaststoffe
- 8 g
- Natrium
- 1075 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Gestoomde kip op zijn geheel
Keine Bewertungen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Keine Bewertungen