Geräte und Zubehör
Chili con carne
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
12 porties
Zutaten
-
olijfolie120 g
-
ui in vieren gesneden500 g
-
teentjes knoflook8
-
rundergehakt in stukken (3 cm)1300 g
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
water100 g
-
tomatenpuree50 g
-
suiker2 tl
-
zout3 tl
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gerookte paprikapoeder2 tl
-
gedroogde oregano2 ½ el
-
gemalen komijn1 ½ tl
-
gemalen cayennepeper naar smaak1 - 2 tl
-
gedroogde laurierbladeren4
-
kruidnagels4
-
kidneybonen, uit blik (4 blikken van 400 elk)1600 g
-
donkere chocolade in stukken (1 cm)60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1075 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
1949 kJ /
465 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend®
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
200 g ui karameliseren
40 Min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Chili non Carne
1 Std.
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Risotto bolognese
45 Min