Geräte und Zubehör
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Zubereitung 40 Min
Gesamt 55 Min
10 stuks
Zutaten
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
14.5 g
Brennwert
1057 kJ /
253 kcal
Fett
11.7 g
Kohlenhydrate
22.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Worteltaart smoothie bowl
10 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.