Geräte und Zubehör
Paddenstoelentaart
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook4
-
olie10 g
-
verse champignons in plakjes gesneden750 g
-
gemengde Provençaalse kruiden½ - 1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
bloem (15 g)1 ½ tl
-
boter20 g
-
melk voor het glaceren10 g
-
bladerdeeg400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
1476 kJ /
353 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
4.2 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Popeye's power bowl met bramen
Keine Bewertungen
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Venkelsapje
10 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Borscht
50 Min