Geräte und Zubehör
Rode bietensoep met kruidenknoedels
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
Kruidenknoedels
-
gemengde verse kruiden (bv. basilicum, peterselie, wilde knoflook, kervel), enkel de blaadjes10 - 15 g
-
melk200 g
-
boter in stukken60 g
-
zout¾ tl
-
gemalen nootmuskaat (optional)¼ tl
-
griesmeel150 g
-
boter plus extra om in te vetten
-
ei1
Rode bietensoep
-
500 g gekookte rode bieten, in stukkenrauwe rode bieten gepeld, in stukken500 g
-
water700 g
-
witte wijn150 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt2 volle tl
-
bloem25 g
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
room100 g
-
witte wijnazijn (optional)1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7 g
Brennwert
1386 kJ /
331 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Koolsoep
50 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen
Venkelsapje
10 Min
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min