Geräte und Zubehör
Kleine aspergeflans
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17.8 g
Brennwert
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Fett
23.2 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
5.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ananaspakketjes
1 godz.
Kreplach
55 min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Brak ocen
Forel met hollandaisesaus
50 min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 godz. 55 min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Brak ocen
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Asperge-watermeloen salade
40 min
Glutenvrij Focacciabrood
1 godz.
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Gezouten karameltaart
2 godz. 40 min