Geräte und Zubehör
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17.09 g
Brennwert
1074 kJ /
257 kcal
Fett
18.14 g
Ballaststoffe
2.52 g
Kohlenhydrate
6.36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker en licht
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Ratatouille
40 Min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 Std. 35 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min