
Geräte und Zubehör
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
257 kcal /
1074 kJ
Eiweiß
17.09 g
Fett
18.14 g
Kohlenhydrate
6.36 g
Ballaststoffe
2.52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Lekker en licht
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanilleroomijs
12 Std.
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Tomatenmannetjes
Keine Bewertungen
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 Std. 5 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Viscurry
35 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min