Geräte und Zubehör
Kippenborstfilet met topping van courgette
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
25 g
Brennwert
1004 kJ /
240 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Viscurry
35 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Kip met amandelen
25 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min