Geräte und Zubehör
Kippenborstfilet met topping van courgette
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
25 g
Brennwert
1004 kJ /
240 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli-ham omelet
35 Min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Prei en Kaas Taart
1 Std. 5 Min
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Viscurry
35 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Kipfilets pizzaiola
55 Min