Geräte und Zubehör
Kippenborstfilet met topping van courgette
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
25 g
Brennwert
1004 kJ /
240 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Viscurry
35 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Avocadomayonaise
15 Min
Waterzooi van Kip
1 Std.