Geräte und Zubehör
Kip-miso stoofpot
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 porties
Zutaten
-
sjalotten gehalveerd50 g
-
babywortelen in stukken50 g
-
selder in stukken50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipepers zaadjes verwijderd, in stukken1 - 2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
misopasta50 g
-
vers citroengras2 takjes
-
sjalotten50 g
-
babywortelen14 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kippenboutjes, met vel (± 800 g)4
-
zout1 tl
-
rapen gehalveerd60 g
-
mini radijzen gehalveerd60 g
-
verse koriander½ bos
-
stokbrood8 sneetjes
-
limoen in partjes1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1402.8 mg
Eiweiß
37.5 g
Brennwert
2674.5 kJ /
639.2 kcal
Fett
41.1 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
30.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bibimbap burrito
45 Min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Pekingeend
45 Min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min