Geräte und Zubehör
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portie
Natrium
422 mg
Eiweiß
37 g
Brennwert
5694 kJ /
1361 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
28 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
212 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Keine Bewertungen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Kimchi mac&cheese
50 Min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 Min
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen