Geräte und Zubehör
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portie
Natrium
422 mg
Eiweiß
37 g
Brennwert
5694 kJ /
1361 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
28 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
212 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zomer BBQ
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Express Aardbeien Dessert
5 Min