Geräte und Zubehör
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portie
Natrium
422 mg
Eiweiß
37 g
Brennwert
5694 kJ /
1361 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
28 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
212 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1 Std. 15 Min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 Min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 Min