
Geräte und Zubehör
Pompoenbrood
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
12 porties
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
257.8 kcal /
1082.9 kJ
Eiweiß
4.9 g
Fett
16.8 g
Kohlenhydrate
21.6 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Natrium
130.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Kleine aspergeflans
55 Min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Garnituur van courgette
30 Min