Pompoenbrood
TM6 TM5 TM31

Pompoenbrood

5.0 (5 Bewertungen)

Zutaten

  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
  • 40 g gepelde walnoten (facultatief)
  • 60 g amandelen
  • 150 g pompoen, geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)
  • 1 banaan geschild en in stukken gebroken
  • 2 eieren
  • 60 g melk
  • 100 g bruine suiker (zie Tips)
  • 120 g extra vergine olijfolie
  • 80 g volkorenbloem zelfrijzend
  • 100 g bloem zelfrijzend
  • ½ tl kaneel, gemalen

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
1082.9 kJ / 257.8 kcal
Eiweiß
4.9 g
Kohlenhydrate
21.6 g
Fett
16.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Ballaststoffe
2.4 g
Natrium
130.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte