Geräte und Zubehör
Pompoenbrood
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
12 porties
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
130.1 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Fett
16.8 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
21.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Zachte graanrepen
1 Std.
Sinaasappelcake
1 Std.
Stevige linzenchili
50 Min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 Std. 20 Min
Bananenbrood
1 Std. 50 Min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1 Std. 15 Min