
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
500
g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
oder room, opklopbaar, 30-40% V.G. - 20 g melk
-
50
g Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
oder pecorino in stukken gesneden (2 cm) - 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
- ½ knoflookteentje
- 60 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 10 sneetjes Parma ham
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 183.1 kcal / 766.1 kJ
- Eiweiß
- 5 g
- Fett
- 17.5 g
- Kohlenhydrate
- 2.3 g
- Ballaststoffe
- 0.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 7.7 g
- Natrium
- 332 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Citroen en yoghurt dessert
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Alpenmacaroni
45 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.